Testasimme Seppälän Prismaan avatun sushibar Itsudemon

Seppälän Primassa avattiin tänään Itsudemo-sushibar. Sushit löytyvät hedelmä-vihannes -osastolta ja hintaa sushilla on 19,90 €/kg. Voit ottaa pienen, keskikokoisen tai ison rasian. Oma keskikokoinen rasiamme painoi tasan 600 grammaa ja hintaa rasialla oli reilu 11 euroa. Soijakastike kuuluu annoksiin ja sen voi ottaa mukaan annospakkauksessa.

Valikoima on todella monipuolien ja linjastosta löytyy niin suolaisia, kuin makeitakin susheja. Linjastosta kerätään sushit itse oman valinnan mukaan rasiaan ja punnitaan tuttuun tapaan hedelmävaa’alla. Rasioiden kansinippujen luona on kerrottu kullekin rasiakoolle oma vaakanumero. Sushibarin henkilökunta auttaa ongelmatilanteissa.

Valitsimme perinteisiä susheja. Otimme myös itsenäisyyspäivän kunniaksi Suomen lipuin koristellut sushit mukaan. Sushit olivat maukkaita ja mikä parasta, kala oli tuoretta ja hyvää. Monesti, kun ostaa kaupasta valmiiksi pakattuja susheja, kala tahtoo maistua jo hieman “väsyneelle”. Itsudemo-sushibarin susheissa lohi oli raikkaan makuista ja rakenne napakka, niin kuin tuoreessa kalassa kuuluukin. Riisi oli sopivan kypsää ja kesti hyvin soijassa dippaamisen. Myös riisiviini maistui sopivasti riisissä, eikä ollut läpitunkeva, kuten joissain sushipaikoissa on. Susheissa ei ollut vasabia, vaan piparjuuritahnaa sai ottaa erillisestä astiasta niin halutessaan.