Ulosajolla uuteen viikkoon

Kympinkatu 3:n kohdalla murtauduttiin Volkswagen Polo -merkkiseen henkilöautoon perjantaina klo 18.50-20.13 välisenä aikana. Autosta oli rikottu sivuikkuna ja anastettu reppu. Tekoa tutkitaan varkautena. Vihjeitä ja havaintoja rikoksen tekijästä voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Schaumanin Puistotiellä tarkastettiin klo 00.48 henkilöauto, jonka 1990-luvulla syntynyt mieskuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Puhalluskokeen tulos jäi alle rangaistavuuden rajan, mutta huumepikatesti antoi positiviisen tuloksen. Mies vietiin verikokeisiin.

Poliisi partio meni klo 02.04 keskustassa Kompassille, jossa oli tappelu käynnissä. Osallisia oli viisi henkilöä – kaksi naista ja kolme miestä. Alustavien selvitysten mukaan tilanne oli saanut alkunsa suunsoitosta ja sen jälkeen oli alkanut paini. Kaiken kaikkiaan sekava tilanne saatiin rauhoitettua. Yksi osallisista oli saanut kasvoihinsa ja käsiinsä nirhaumia. Muutoin vakavampia vammoja ei muilla ilmennyt. Poliisi tutkii tapahtumia pahoinpitelyrikoksina.

Viikonloppuyön tapaan erilaisia tappeluja ja nahisteluja selvitettiin ravintoloiden sulkemisen aikaan vielä mm. Väinönkadulla klo 04.35. Klo 18-06 välisenä aikana poliisilla oli yhteensä 94 tehtävää Keski-Suomessa.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (7.12.2019 klo 08.59)


Kello 17.55 tapahtui henkilöauton ulosajo Nelostiellä Jyväskylässä. Henkilöauto oli ajanut pohjoisen suunnasta kohti Jyväskylää, kun sen kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Auto oli ajautunut tien oikean puoleiseen ojaan. Ulosajohetkellä ajoneuvon nopeus oli ollut noin 60 km/h. Ajoneuvon kuljettaja toimitettiin tarkastettavaksi Keski-Suomen keskussairaalaan. Ajoneuvo vaurioitui ulosajossa täysin.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (9.12.2019 klo 07.25)