Joku riehui Yliopistonkadulla

Palanderinkadulle pysäytettiin lauantain puolella klo 00.35 henkilöauto, jota kuljetti ajo-oikeudeton nuori aikuinen mies. Häntä epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta.

Hätäkeskukseen klo 00.50 tulleen ilmoituksen mukaan joku riehui Yliopistonkadulla ja oli siinä yhteydessä mahdollisesti potkaissut liikkuvaa henkilöautoa. Paikalta tavattiin 1990-luvulla syntynyt mies, joka kuljetettiin päihtymyssäilöön. Ilmeni, että hän oli potkaissut Väinönkatua kohti Yliopistonkatua liikkuneeseen henkilöautoon, jossa oli havaittavissa naarmut rikoksesta epäillyn jalkineesta. Asiaa tutkitaan lievänä vahingontekona.

Viikonlopun tapaan poliisin yövuoro Sisä-Suomessa oli tavanomaisen vilkas ja varhaisen aamuyön osalta melko rauhatonkin. Erilaisia tappeluja ja nahisteluja sekä muita häiriökäyttäytymisen ilmenemismuotoja selviteltiin niin kaduilla, toreilla kuin yksityisilläkin paikoilla. Klo 18-06 välisenä aikana poliisilla oli yhteensä 87 tehtävää Keski-Suomessa ja 131 tehtävää Pirkanmaalla.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (25.01.2020 klo 08.47)


Pupuhuhdantiellä klo 19 aikaan pysäytettyä 1990-luvulla syntynyttä miesautoilijaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kiinnijääminen oli kuudes kerta vuoden sisään.

Sulunperäntiellä klo 20.48 pakettiautoa ajanutta keski-ikäistä miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kiinnijääminen oli toinen kerta vuoden sisään.

Keltinmäentiellä klo 21.04 aikaan tavattua henkilöautoilijaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kiinnijääminen oli toinen kerta vuoden sisään. Ajelua tutkitaan myös kahtena ajoneuvorikkomuksesta sillä auto oli käyttökiellossa katsastamattomuuden vuoksi ja rekisteritietojen muutosilmoituksen tekeminen oli laiminlyöty.

Hannikaisenkadulla sunnuntain puolella klo 00.55 pysäytettyä henkilöautoilijaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autoa ajoi 1970-luvulla syntynyt mies.

Väinönkadulta tuli tutkittavaksi pahoinpitely klo 01.58. Poliisipartio havaitsi Väinönkeskuksen ovien edustalla kaksi keski-ikäistä miestä, joista toinen löi toista nyrkillä kasvoihin. Osuman saanut mies kaatui kasvot edellä katuun. Lyöjä otettiin kiinni ja kuljetetiin poliisiasemalle. Ambulanssi hälytettiin paikalle tarkastamaan asianomistajan vammoja.

Poliisi tutkii pahoinpitelyä Nevakadulla sijaitsevan ravintolan edustalta tapahtuma-aikaan 02.15. Ravintolasta oli poistettu aggressiivisen käytöksen takia 1990-luvulla syntynyt nainen. Ravintolan edustalla ennestään ollut 1970-luvulla syntynyt nainen oli yrittänyt rauhoitella poistettua asiakasta. Tässä yhteydessä hänen aggressiivinen käytöksensä oli kuitenkin yhä jatkunut ja rauhoittelija oli saanut nyrkin iskun kasvoihinsa. Asianomistaja oli kaatunut maahan ja lyönyt päänsä. Riehuja oli lisäksi polkaissut rikki asianomistajan silmälasit, jotka olivat lentäneet maahan. Vahvasti päihtynyt rikosesta epäilty kuljetettiin päihtymyssäilöön. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä ja vahingonteosta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (26.01.2020 klo 08.45)