Kangaslammen K-kauppa ryöstettiin

Kangaslammen K-kauppa joutui ryöstön kohteeksi perjantai-iltana. Sanomalehti Keskisuomalainen uutisoi, että 10.1. klo 18 jälkeen kauppaan oli tullut mieshenkilö, joka oli sanallisesti myyjää uhkaamalla saanut haltuunsa pienen määrän rahaa. Tekijä oli pukeutunut harmaisiin vaatteisiin ja peittänyt kasvonsa. Epäilty puhui selvää suoman kieltä. Mies poistui paikalta juosten, eikä häntä Keskisuomalaisen mukaan ollut sunnuntai-iltaan menenssä tavoitettu.

Kaupassa oli tapahtumahetkellä asiakkaita, mutta kukaan ei saanut fyysisiä vammoja. Tekijä tallentui valvontakameraan ja poliisi on julkaissut hänen kuvansa. Poliisi kaipaa myös tietoja epäillyn henkilöllisyydestä. Havaintoja tekijästä ja hänen liikkeistään ennen ja jälkeen teon voi ilmoittaa poliisille vihjenumeroon 0295 414 811 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Kangaslammentien ja Laikuttajientien kulmauksessa sijaitseva kauppa ryöstettiin edellisen kerran marraskuun lopussa.