VRK rakentaa lähes 800 uudisasuntoa Huhtasuolle

VRK rakennuttajat oy rakentaa vanhan Kangasvuoren sairaalan milijöön lähes 800 uutta asuntoa. Alueelle nousee 12 pienomakotitaloa sekä rivi- ja kerrostaloja moneen elämän tarpeeseen.

Rakennuttajan visio alueesta on mielenkiintoinen. Alueelle valmistuu asuntoja elämän jokaiseen vaiheeseen. Eli visiona on, ettei perheen tarvitsisi muuttaa alueelta missään elämän vaiheessa pois. Löytyy asunto Nuorelleparille ja siihen vaiheeseen, kun perhe alkaa kasvaa. Alueelta löytyy myös pesästä pois muuttaville lapsille asunto ja asunto taas vanhemmille, jotka ovat jääneet kahdestaan. Alueelta löytyisi myös valmistuttuaan asunto silloin, kun omat voimavarat eivät enää riitä omassa kodissa asumiseen.

Asuinalueen keskelle jää Kangasvuoren vanha sairaalaran pääkennus, jota rakennuttaja kutsuu Kangashoviksi. Vanhan sairaalan varalle on visioitu monipuolista käyttöä. Rakennuttaja tiedottaa Kangashovin konseptista, kunhan projekti etenee. Lisää tietoa rakenteilla olevasta asuinalueesta ja sinne valmistuvista asunnoista löydät osoitteesta https://kangasrinne.fi/kangasrinne/