Itse tehdyt nachot ja lämmin papudippi

Tänään jatketaan texmex-linjaa. Tortilla-letuista voi tehdä myös itse nachoja.

Tarveaineet 4 annokseen:
6-8 kpl tortilla-lettua
öljyä
suolaa

Ohje:
1 Leikkaa tortilla-letut sopivan kokoisiksi kolmioiksi ja levitä uunipellille.
2 Valele kolmiot öljyllä pullasutia apuna käyttäen.
3 Ripottele päälle suolaa.
4 Paahda tortillakolmiot 225 asteessa 5-10 minuuttia.
5 Jäähdytä nachot ja tarjoile.

Papudippi

1 purkki valkoisia papuja
1 purkki ruskeita papuja
1 purkki kidney papuja
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
1 purkki salsaa

Ohje:
1 Kaada pavuista liemi pois.
2 Laita kaikki ainekset pannuun.
3 Anna hautua hetki.

Tarjoiluehdotus:
Tarjoa papusalsa nachojen kanssa. Lisää annokseen joko hakattua korianteria tai persiljaa. Lisukkeena voi tarjota salaattia ja guacamolea.