Kenelle Jyväskylän kulttuuripalkinto? Ehdota!

Jyväskylän kaupunki jakaa vuosittain kulttuuripalkinnon ja helmikuussa haetaan ehdotuksia vuoden 2020 kulttuuripalkinnon saajaksi. Palkittava voi olla yksityinen henkilö tai yhteisö, joka on toiminnallaan tehnyt jyväskyläläistä kulttuuria tunnetuksi.

Palkinnon saaja voi olla tunnustettu omassa tarkoin rajatussa taiteenlajissaan tai koskettaa ihmisiä laajemmalla tekemisen skaalalla.
– Jyväskylä on ruokkinut myös muun Suomen ja koko maailman kulttuurivarantoja omalla pääomallaan. Jos tunnistat tällaista kulttuurista pääomaa, jolla on ollut antia laajemmissakin piireissä, niin ehdota estoitta mieleistäsi tahoa. Kulttuurisen pääoman ja piirien laajuuden voit määritellä itse, mutta perustele ne hyvin, kulttuuripäällikkö Mari Aholainen sanoo kaupungin tiedotteessa.

Ehdota suosikkiasi perusteluineen 20.2. mennessä verkkolomakkeella.