Päihtyneet kuljettajat työllistivät poliisia

Huhtasuon alueella henkilöautolla ajellutta 1980-luvulla syntynyttä miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet pysäytettiin liikennetarkastukseen klo 22.47. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta alustava huumetesti positiivista tulosta kannabikselle ja amfetamiinille. Mies vietiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon.

Keski-ikäistä miestä pahoinpideltiin lauantain puolella klo 01.50 Pihkatiellä sijaitsevan ravintolan pihamaalla. Asianomistaja sai vammoja kasvoihinsa. Kaksi rikoksesta epäiltyä miestä olivat poistuneet paikalta taksilla eikä heitä tavattu. Heidän henkilötietojaan selvitetään tutkinnassa.

Klo 01.50 pysäytettiin Yliopistonkadulle henkilöauto, jota ajoi n. kolmekymppinen ajo-oikeudeton mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle. Autossa matkustajana ollutta naista epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.

Hätäkeskus ilmoitti klo 02.03, että Kauppakadulla sijaitsevassa pikaruokaravintolassa oli tapahtunut pahoinpitely. Paikalla selvisi, että pöydässä istunutta n. parikymppistä miestä oli lyöty yllättäen takaviistosta päähän. Lyöjä oli tämän jälkeen mennyt istumaan omaan pöytäänsä. Tilannetta oli sen jälkeen ruodittu sanallisesti, jonka yhteydessä lyöjä oli vielä heittänyt iskun saaneen miehen puhelimen rikki. Rikoksesta epäilty hieman alle kolmekymppinen mies otettiin kiinni ja kuljetettiin pahoinpitelystä sekä vahingonteosta epäiltynä poliisiasemalle. Rikoksesta epäilty ja asianomistaja eivät tunteneet toisiaan entuudestaan millään tavalla.

Klo 18-06 välisenä aikana poliisilla oli 99 tehtävää Keski-Suomessa.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (1.2.2020 klo 08.27)


Hätäkeskus ilmoitti poliisille klo 13.54 epäillystä rattijuoposta Väliaitankadulla. Seulonta-alkometri antoi kuljettajalle nolla tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. 1980-luvulla syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisipartio pysäytti henkilöauton Vesangantiellä tarkastusta varten. Seulonta-alkometri antoi nolla tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. 1980-luvulla syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisipartio pysäytti klo 00.05 Jyväskylässä Nelostiellä henkilöauton. Seulonta-alkometri kertoi kuljettajan olevan kovassa humalassa. 1980-luvulla syntynyttä viitasaarelaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (2.2.2020 klo 08.19)