Quesadillat

Tortillaletuista voi tehdä muutakin, kuin tortilloja tai burritoja. Quesadilla on juustolla, sekä lihalla, kalalla, kasviksilla tai broilerilla täytetty, puoliksi taitettu tortilla.

Tarveaineet 4 annokseen:

400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 tlk salsaa
8 kpl tortillalettuja
1 tlk valkoisia papuja
200 g juustoraastetta
ripaus suolaa

Ohje:
1 Pilko sipuli ja paista se jauhellihan kanssa pannulla.
2 Mausta suolalla ja lisää joukkoon salsa ja pavut.
3 Levitä pellille niin monta tortillalettua, kuin mahtuu ja levitä kastiketta päälle.
4 Levitä juustoraastetta reilusti ja laita toinen tortillalettu kanneksi tai taita lettu kahtia.
5 Paisa 200 asteessa muutama minuutti niin, että kansi saa hieman väriä ja juusto sulaa.

Tarjiluehdotus:
Tarjoile saaatin ja salsan kanssa.