Kebabrulla

Kuva Angelo Rosa Pixabaystä

4 hengelle

8 medium-kokoista tortillalettua
1 uunivalmis kebabjauhelihatanko (lue arvostelumme)
1 kurkku
1 jääsalaatti
1 iso sipuli
2 prk kermaviiliä
jalapenoviipaleita
valkosipulidippi (valmis jauhepussi)
tacodippi (valmis jauhepussi)

Ohje
1 Paista kebab ohjeen mukaan. Anna vetäytyä ja tee lihasta lastuja
2 Suikaloi kurkku, palottele salaatti ja tee sipulista ohuita renkaita.
3 Lämmitä tortillaletut.
4 Tee dippikastikkeet dippijauheesta ja kermaviilistä.
5 Aseta kaksi tortillalettua limittäin.
6 Laita lettujen päälle ohuelti valkosipulidippiä.
7 Laita letun reunaan salaattia, kurkkua ja sipulia, sekä hieman valkosipulidippiä.
8 Lisää kasvisten viereen kebablastuja ja niiden päälle tacodippiä ja halutessasi jalopenoviipaleita.
9 Kääri tortillaletut tiukalle rullalle ja paketoi folioon.