Soijaa ja wokattuja kasviksia

Soijasuikaleet on tosi käteviä lihan korvaajia. Olit mökillä, retkellä tai kotona, toimivat ne lihan korvikkeena. Toinen hyvä puoli niissä on säilyvyys. Kuivatuotteena suoijasuikale säilyy todella pitkään.

Tarveaineet 4 henkilölle:’

3-4 dl kuivattuja soijasuikaleita
1 kanaliemikuutio
3 dl vettä
1 kg vokkivihanneksia
mausteeksi paprikajauhetta, curry, suola ja mustapippuri
liraus soijakastiketta
1 prk kookosmaitoa

Ohje:
1 Laita paistinpannulle tai wokkiin vesi ja kanaliemikuutio.
2 Kun vesi kiehuu laita soijasuikaleet veteen ja anna kiehua n, 3 minuuttia.
3 Kaada soijasuikaleet siivilään ja anna valua hetki. Voit painella varovasti lusikalla tai kauhalla nestettä pois.
4 Lorauta paistinpannulle tai wokkiin öljyä ja laita soijasuikaleet kaistumaan.
5 Kun suikaleet ovat saaneet väriä, lisää kasvikset pannulle. Kääntele kasviksia ja lisää joukkoon suola ja pippuri.
6 Kun kasvikset alkavat kypsyä, lisää kookosmaito, curry ja paprikajauhe.
7 Anna kiehua kunnes kasvikset ovat kuumia. Välilä pohjia myöten nostellen.

Tarjoiluehdotus:
Tarjoile sellaisenaan, nuudelin tai keitetyn riisin kanssa.