
Soijasuikaleet on tosi käteviä lihan korvaajia. Olit mökillä, retkellä tai kotona, toimivat ne lihan korvikkeena. Toinen hyvä puoli niissä on säilyvyys. Kuivatuotteena suoijasuikale säilyy todella pitkään.
Tarveaineet 4 henkilölle:’
3-4 dl kuivattuja soijasuikaleita
1 kanaliemikuutio
3 dl vettä
1 kg vokkivihanneksia
mausteeksi paprikajauhetta, curry, suola ja mustapippuri
liraus soijakastiketta
1 prk kookosmaitoa
Ohje:
1 Laita paistinpannulle tai wokkiin vesi ja kanaliemikuutio.
2 Kun vesi kiehuu laita soijasuikaleet veteen ja anna kiehua n, 3 minuuttia.
3 Kaada soijasuikaleet siivilään ja anna valua hetki. Voit painella varovasti lusikalla tai kauhalla nestettä pois.
4 Lorauta paistinpannulle tai wokkiin öljyä ja laita soijasuikaleet kaistumaan.
5 Kun suikaleet ovat saaneet väriä, lisää kasvikset pannulle. Kääntele kasviksia ja lisää joukkoon suola ja pippuri.
6 Kun kasvikset alkavat kypsyä, lisää kookosmaito, curry ja paprikajauhe.
7 Anna kiehua kunnes kasvikset ovat kuumia. Välilä pohjia myöten nostellen.
Tarjoiluehdotus:
Tarjoile sellaisenaan, nuudelin tai keitetyn riisin kanssa.