Makkara con carne

Chili con carnen voi tehdä myös makkarasta. Tässä yksi tapa.

Tarveaineet 4 annokseen:

400- 500 lenkkimakkaraa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä1 rkl öljyä
1rkl tomaattisosetta
1tlk kidneypapuja
1tlk tomaattimurskaa
1 pus Pakastemaissia
1dl vettä
1/2tl suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus chili maustetta, tai tabascoa

Ohje:
1 Kuori makkara ja kuutioi se.
2 Kuutio sipuli sekä valkosipulinkynnet.
3 Kuullota sipulit rasvassa paistokasarissa.
4 Lisää joukkoon makkarat ja sekoita joukkoon tomaattipyree.
5 Huuhtele ja valuta pavut.
6 Lisää pavut, maissit, tomaattimurska ja vesi.
7 Mausta suolalla, pippurilla ja Cilillä.
8 Anna kiehua hiljalleen noin 15-20 minuuttia.

Tarjoiluehdotus:
Tarjoa vaalenaleivän ja riisi kanssa