Huhtasuon asukasyhdistys ry

HUHTASUON ASUKASYHDISTYS Ry

Kuinka toimimme?
Huhtasuon Asukasyhdistys ry toimii Huhtasuon asukkaiden hyväksi. Pidämme tärkeänä yhteistyötä ja yhteisöllistä toimintaa Jyväskylän kaupungin, seurakunnan ja muiden alueella toimivien eri yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Huhtasuon asukkaiden viihtyvyyttä, turvallisuutta ja palveluja sekä alueen kehitystä.

Jäsenyytesi on tärkeä
Jäsenmaksu 5€ on osa yhdistyksen toiminnan tukemista ja jatkuvuutta. Tarvitsemme kasvua, ideoita ja toiveita sekä uusia jäseniä joukkoomme, yhdessä tekemiseen ja toteuttamiseen. Mitä suurempi joukko meitä on ajamassa huhtasuolaisten etuja, sitä paremmin meidät noteerataan. Asukasyhdistyksen jäsenkortilla saat etuja alueean yrityksilta.

Ilmoita uutena jäsenenä jäsenpostia varten yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti) joko tekstiviestillä 040 844 7804/Pirjo Misukka, sihteeri, tai sähköpostitse misukka.pirjo@hotmail.com.
Tietoa Huhtasuon asioista löydät www.facebook.com/huhtasuo.

Tilinumero on FI23 5290 7840 0031 34
Tervetuloa joukkoon!

Huhtasuon asukasyhdistyksen hallitus

Hallituksen kokoonpano vuodelle 2021.
Puheenjohtaja Tapio Ruosteinen
Varapuheenjohtaja 
Sihteeri Minna Manner
Rahastonhoitaja ja jäsenasiat
Tapahtumista vastaava 
JAPA edustus
Muut jäsenet hallituksessa ovat Pirjo Misukka, Asko Husso, Kristian Muurinen, Hanne Muurinen, Mervi Kupari ja Jarno Vaarinen

Hallitukseen kuulumattomat henkilöt.
Ympäristövastaava
Lammen lava vastuuhenkilö
Tapahtumatoimikunta jäsenet ovat