Keitä me olemme?

Joku ehkä miettii, kenen näppäimistöstä huhtasuo.fi-verkkolehden jutut ovat lähtöisin? On siis aika tullut esitellä toimituksen väki. Lehteä tehdään ja juttuja kirjoitetaan n. 2,5 neliömetrin kokoisessa kopissa, joka on raivattu vaatehuoneeseen. Tilaan mahtuu juuri sopivasti kaksi pientä työpöytää läppäreineen.

Hanne

Toisella koneella istuu Hanne Muurinen. Savossa syntynyt Hanne on iloinen, puhelias ja hallitsee kirjoittamisen omasta mielestään jopa hyvin. Hermojaan hän ei hallitse, joten pelihousut repeävät ja käämit kärähtävät alle nanosekunnissa, jos Internet ei toimi tai tietokone jumittaa.

Christian

Tällöin sekä hermoja rauhoittamaan, että Internet- tai tietokoneongelman ratkaisijaksi rientää Hannen aviomies Christian Muurinen, joka on paljasjalkainen jyväskyläläinen. Hän istuu vaatehuone-toimiston toisella koneella. Christian on rauhallinen, lempeä, poikamaisen kujeilevakin ja hän tulee toimeen ihan kaikkien kanssa – onpa kyse sitten ihmisistä, eläimistä tai erilaisista teknisistä laitteista. Lehden ruokaohjeet ovat Christianin käsialaa.

M. Pirttinen

Piirtäjänä lehdelle toimii monelle huhtasuolaiselle tuttu M. Pirttinen alias Mestari Pedersen.


Toimituskoira Rikki

Ei myöskään pidä unohtaa aktiivisesti hengessä mukana olevaa “toimituskoira” Rikkiä. Toisinaan tämä saksanpaimenkoira-neitonen tunkee itsensä muutenkin ahtaaseen työtilaan, mutta tällöin se saa tilasta äkkilähdön. Yleensä Rikki vahtiikin työntekoa enemmän tai vähemmän valppaana sängyssä pötköttelemällä.Tällaisella kombolla lehteä tehdään. Otamme ilomielin vastaan palautetta, juttuvinkkejä, mielipidekirjoituksia tai mitä ikinä mieleesi tuleekaan joko Facebookissa tai sähköpostilla (toimitus.huhtasuofi@gmail.com).

Mukavia lukuhetkiä toivottaa huhtasuo.fi-verkkolehden väki