Huhtasuo kevään kynnyksellä

Asukasyhdistyksellä pyörähti 45. vuosi käyntiin ja näin juhlavuoden kunniaksi olemmekin hieman uudistaneet konseptiamme.
Olemme ottaneet käyttöön jäsenkortit, joilla jäsenet saavat rahanarvoisia etuja paikallisislta yrittäjiltä. Yhdistykseen liittyneet saavat noutaa jäsenkortin Kylätoimistolta.

Jos olet halukas liittymään asukasyhdistykseen, on liittyminen helppoa: maksat vain 5€ Huhtasuon asukasyhdistys ry tilille FI23 5290 7840 0031 34 ja viestikohtaan kirjoitat oman nimesi ja puh.numerosi tai sähköpostiosoiteesi. Kun maksusi on kirjautunut tilille, saat ilmoituksen, että voit noutaa jäsenkortin Kylätoimistolta ja pääset nauttimaan jäseneduista.

Jäsenkorttiuudistuksen lisäksi asukasyhdistys tarjoaa juhlavuotenaan iloisia tapahtumia alueen asukkaille!

5.3. klo 12 alken Lammen lavalla on laskiaistapahtuma, jossa kaikille on tarjolla mukavaa ohjelmaa, esimerkiksi lapsille ja lapsenmielisille mäenlaskua. Laskiaisrieha ei olisi kunnon tapahtuma ilman soppatykistä saatavaa hernekeittoa.
4.6. klo 10 alkaen on perinteinen kesätapahtuma Huhtakeskuksella, joka järjestetään alueen muiden toimijoiden kanssa. Paikkavarauksia voit tiedustella ja tehdä Kylätoimistolta puh. 050 471 0449 tai huhtasuonkylatoimisto@gmail.com.
5.6. klo 18 alken Huhtakarpalo-laavulla pidetään Suvilaulajaiset.

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy!

Asukasyhdistyksen tapahtumat ja tiedotteet näät Facebookista tai alueen verkkolehdestä Huhtasuo.fi.

Hyvää alkanutta kevättä kaikille!
Huhtasuon asukasyhdstyksen hallituksen puolesta
puheenjohtaja
Tapio Ruosteinen